Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΤΡΟΪΚΑ "ΚΟΥΡΕΨΕ" ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

Αγανάκτηση και οργή  προκαλεί η απόφαση της Τρόικας, να «κουρέψει» τις καταθέσεις που είχαν συγκεντρωθεί για τη θεραπεία  της μικρής Μαρίας από την Κατερίνη, η οποίο πάσχει από καρκίνο στο κεφάλι.
Από τις 500.000 ευρώ που είχε ο λογαριασμός της μικρής στη Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου μετά το "κούρεμα" έχουν μείνει πλέον 120.000.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ και πρώην άσος της ΑΕΚ Διονύσης Χιώτης,που στάθηκε πολύ κοντά στον αγώνα της μικρής τρία χρόνια τώρα, με μια ανάρτηση στο facebook λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

Dionisis Chiotis B
Θελω να σας ενημερωσω οτι,ενω τα νεα ειναι για την υγεια της μικρης Μαριας Μοκα ειναι ευχαριστα,δυστυχως δεν καταφεραμε να πεισουμε την τροικα οτι τα χρηματα που συγκεντρωθηκαν για την βοηθεια της,ηταν για αυτο τον σκοπο.
Ενω συγκεντρωσαμε ολα τα απαραιτητα εγγραφα που ζητηθηκαν,συν αποκοματα απο τον τυπο οτι οντως τα χρηματα ηταν του απλου κοσμου και για αυτο τον σκοπο,δυστυχως τα χρηματα χαθηκαν.στην φωτογραφια μπορειτε να δειτε τι ποσο απομεινε απο τις 500.000€ που υπηρχαν στους λογαριαμους.
(τα ποσα ειναι σε δολαρια επειδη ειχαν σταλει σαν προκαταβολη στο νοσοκομειο στην Αμερικη).



Δεν υπάρχουν σχόλια: