Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κατερίνη , EXTREME SPORTS …και για ότι άλλο χρειαστείτε είμαστε οι ειδικοί και πάντα, εθελοντικά στην διάθεση σας!
Με αφορμή το κάλεσμα του Δημάρχου Κατερίνης προς όλους τους δημότες, για να γίνει η Κατερίνη “κέντρο ευεξίας και extreme sports” ,οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και η ομάδα EXTREMETEAM1 είναι στην διάθεση οποιουδήποτε φορέα, οργανισμού ,συλλόγου με εθελοντική πάντα προσφορά και με πλήρη φάκελο, με σκέψεις ,απόψεις, σχηματοποιημένων προτάσεων για τοπικές -πανελλήνιες (που έχουν γίνει στην ΠΙΕΡΙΑ!) αλλά και παγκόσμιες (ιδέες) εκδηλώσεις extreme sports και ποδηλάτου στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.

Ειδικά η Κατερινιώτικη ομάδα EXTREMETEAM1 έχει υποστηρίξει -συμμετάσχει και προτείνει υπενθυμίζοντας τι έχει κυρίως γίνει, μέχρι τώρα στην Πιερία , με απόλυτη ασφάλεια ,άριστη συνεργασία συλλόγων , Δήμων , με συνέπεια και ελπίζουμε και με συνέχεια… μερικές φωτογραφίες (υπάρχει αρχείο δεκάδων από το 2000!) και ηλεκτρονικό υλικό σε dvd ,στο YouTube- Daily motion.
Αξίζει να ευχαριστήσουμε και να σημειώσουμε για μια ακόμη φορά πως πρωτεργάτες Δήμαρχοι που υποστήριξαν τον ακραίο αθλητισμό στην Πιερία με σοβαρότητα και συνέπεια ήταν ο Δήμαρχος Παραλίας κ. Γιώργος Κεραμιδιώτης και ο Δήμαρχος Ελαφίνας κ. Πασχάλης Κατσάρας που έβαλαν και τα θεμέλια στον μαζικό ακραίο –ποδηλατικό κυρίως- αθλητισμό .







ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ -ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
olympusfreebikers.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: