Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το νέο Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, υποδέχτηκε στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το νέο Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ., Κώστας Καρυώτης, η γενική γραμματέας, Αναστασία Τουλιοπούλου, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας, Βαγγέλης Καρπούζας, ο έφορος δημοσίων σχέσεων, Κώστας Σακκάς και το μέλος της ελεγκτικής επιτροπής, Χρυσούλα Παρλίτση.

Η κα Μαυρίδου καλωσόρισε το νέο Δ.Σ. και συνεχάρη τον νέο πρόεδρο του Ν.Ο.ΚΑΤ., κο Καρυώτη για την εκλογή του, ενώ του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. “Ο Ναυτικός Όμιλος είναι η αιχμή του δόρατος του αθλητισμού της Πιερίας. Οι αθλητές του μας έχουν χαρίσει πολλές στιγμές υπερηφάνειας, μας έχουν συγκινήσει με τις τεράστιες επιτυχίες τους και τις πρωτιές που έχουν κατακτήσει σε τοπικό, εθνικό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης.
Ο κος Καρυώτης και τα μέλη του Δ.Σ. που τον συνόδευαν ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη για τη θερμή υποδοχή και κυρίως για την έμπρακτη στήριξη της Π.Ε. Πιερίας στο έργο του Ναυτικού Ομίλου και τη διαβεβαίωσαν πως αυτή η εξαιρετική συνεργασία τόσων ετών θα συνεχιστεί και κατά τη θητεία του νέου προέδρου. Η κα Μαυρίδου εξέφρασε για ακόμη μία φορά την ευγνωμοσύνη όλων των Πιεριέων “για όλα αυτά που προσφέρει τόσα χρόνια ο Ναυτικός Όμιλος στην προαγωγή του αθλητικού πνεύματος κυρίως στις νεότερες γενιές, καθώς σε αυτήν τη δύσκολη εποχή τα παιδιά χρειάζονται υγιείς διεξόδους από τις προκλήσεις της καθημερινότητας για τη σωστή ανάπτυξη και πρόοδό τους”.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές για καλή δύναμη και την υπόσχεση, ότι η Π.Ε. Πιερίας θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: