Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΠΜ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η παρουσίαση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, η ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής, η έγκριση ή μη των πεπραγμένων, η εκλογή εφορευτικής επιτροπής καθώς και η πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής, είναι τα θέματα των εργασιών της γενικής συνέλευσης στην οποία καλούνται τα μέλη της ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα της ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ που βρίσκεται στην πλατεία Πολιτισμού αριθμός 1, δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο της Κατερίνης.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στην ίδια αίθουσα και την ίδια ώρα.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
Όσοι από τα μέλη ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα, καλούνται να υποβάλουν ενυπόγραφα τις έντυπες αιτήσεις στα γραφεία της ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ τις ημέρες Δευτέρα 2, Τρίτη 3 και Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, τις απογευματινές ώρες από τις 6:00 μ.μ. έως 8:00 μ.μ.
Γνωστοποιείται ότι η κάλπη θα κλείσει την ημέρα των εκλογών στις 4:00 μ.μ.
Επιπρόσθετα με απόφαση αριθμός 2 της 5-2-2015 του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Μ., τα μέλη που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα πέρα από δύο χρόνια, μπορούν να ψηφίσουν καταβάλλοντας συνολικά το ποσό των 10 ευρώ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: