Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Άργος Ορεστικό - Πιερικός Αρχέλαος

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στο Άργος Ορεστικό στις 5 μμ
Σε μια αγωνιστική πριν το τέλος του Α΄ γύρου και σε δεύτερο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι, ο Πιερικός Αρχέλαος καλείται να αντιμετωπίσει στο Άργος Ορεστικό την τοπική ομάδα σε ένα παιχνίδι που ο πιο δυνατός και ο πιο προετοιμασμένος, θα επιβληθεί για να ισχυροποιήσει μια καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

H κατάταξη στον πίνακα, είναι ευμετάβλητη δεδομένου του έντονου ανταγωνισμού των ομάδων που συμμετέχουν σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και δύσκολο πρωτάθλημα.
Γι΄ αυτό χρειάζεται μια δυναμική, πράγμα που ο Πιερικός Αρχέλαος τελευταία τη δείχνει στα παιχνίδια του που ο φίλαθλος κόσμος της Κατερίνης αντιλαμβάνεται και αγκαλιάζει, όπως πάντα, τις προσπάθειές του.
Για τον αγώνα ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας, δήλωσε:
«Μετά την πρώτη εκτός έδρας φετινή της νίκη, η νεανική ομάδα μας καλείται να δείξει στο Άργος Ορεστικό ότι συνεχίζεται η αγωνιστική της βελτίωση, παράλληλα με τη γαλούχηση ενός ανταγωνιστικού χαρακτήρα.
Η γηπεδούχος ομάδα λόγω των τελευταίων της αποτελεσμάτων, θα έχει πολύ υψηλό κίνητρο και αυτό είναι κάτι που εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σωματική και πνευματική εγρήγορση καθ' όλη την εβδομάδα προετοιμασίας, όπως και στον κυριακάτικο αγώνα».

 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης  -
 Γραφείο τύπου
 Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 6978 495134
 60100 Κατερίνη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: