Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

1 χρόνος Rizopoulos Post – LIVE

Rizopoulos web radio live @LouKouMi:
Το Rizoupoulos post εκπέμπει ζωντανά μέσα από το LouKouMi bar σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, συνδυάζοντας την είδηση, τον πολιτικό σχολιασμό και την καλή μουσική.
Ευχηθείτε κι εσείς on air για τη νέα χρονιά ή ακούστε τι θα ευχηθούν οι λαμπεροί φίλοι του RizopoulosPost!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

11.00-23.00 Rizopoulos web radio live @LouKouMi : Το Rizoupoulos post εκπέμπει ζωντανά μέσα από το LouKouMi bar σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, συνδυάζοντας την είδηση, τον πολιτικό σχολιασμό και την καλή μουσική. Ευχηθείτε κι εσείς on air για τη νέα χρονιά ή ακούστε τι θα ευχηθούν οι λαμπεροί φίλοι του RizopoulosPost!

14.00 “Κοινωνική Κουζίνα -ο Άλλος Άνθρωπός”: Mαγειρεύει-όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει- στην Πλ.Αβυσσυνίας, χρησιμοποιώντας τα τρόφιμα που όλοι εμείς θα έχουμε μαζέψει.

17.00-21.00 Live music: Τρία από τα πιο αξιόλογα vεανικά συγκροτήματα ανεβαίνουν unplugged στην σκηνή του LouKouMi bar και ντύνουν μουσικά τη γιορτή μας. Ώρα να τραγουδήσουμε μαζί τους, να χορέψουμε και να πιούμε το πρώτο ποτό της βραδιάς!

20.00-20.30 “Απαιχτοι”: Προβολή της διαδικτυακής σειράς του Rizopoulos post, με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Γερονικολού και τον Δημήτρη Μακαλιά. Γιατί δεν ξεχνάμε ποτέ το χιούμορ, όταν θέλουμε να θίξουμε τα κακώς κείμενα!

21.00-22.00 “Αξί-ζει ό,τι υπηρετεί αξίες “ : Μια ανοικτή συνομιλία μεταξύ των συντελεστών του Rizopoulos post και ανθρώπων που υπηρετούν αξίες καθημερινά. Θα προβληθεί και το δεύτερο επεισόδιο CityZen του Post4Life, με θέμα την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία.

22.00 Aπολογισμός: Ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκέντρωσης τροφίμων και απολογισμός.

22.30-01.00 Dj party: Ύστερα από μια μέρα γεμάτη πολιτισμό, πρόσωπα, ενημέρωση και θετική ενέργεια, η γιορτή μας ολοκληρώνεται με ένα ανοιχτό πάρτυ. Το LoukouMi bar θα πλημμυρίσει και πάλι νότες. Ώρα,λοιπόν, για χορό κι ένα ποτό ακόμη! Αντί, δε, για τούρτα γενεθλίων, κερνάμε εξαιρετικά California donuts..!
ΠΗΓΗ.rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: