Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

H ελληνικής καταγωγής Αντέλ άναψε φωτιές στις Κάννες

Είναι μόλις 19 Μαΐων, αγαπά το τυρί φέτα και έχει αναστατώσει τον αντρικό πληθυσμό.
Η Αντέλ Εξαρχόπουλος πρωταγωνιστεί στην ταινία «La Vie d’ Adèle» (Η ζωή της Αντέλ), που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών.
Γεννήθηκε στο Παρίσι το 1994, έχει Ελληνα παππού, αλλά ο πατέρας της γεννήθηκε στη Γαλλία.
H γαλλίδα μητέρα της είναι νοσοκόμα, ενώ ο πατέρας της καθηγητής κιθάρας.
Οι μόνες λέξεις που γνωρίζει στα ελληνικά είναι «τυρί φέτα», ενώ δεν έχει επισκεφθεί την Ελλάδα.

Μεγάλωσε στο Παρίσι, κοντά στην Place de Fetes και έχει δύο μικρότερους αδελφούς.
Οι γονείς της κατανόησαν γρήγορα την τάση της προς την υποκριτική με αποτέλεσμα να αρχίσει μαθήματα από την ηλικία των 9 ετών.
Η ίδια υποστηρίζει ότι αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί η έντονη συστολή της, που απειλούσε να την κάνει υπερβολικά μοναχική.
Η νεαρή ελληνικής καταγωγής ηθοποιός κρατά το βασικό ρόλο στην ταινία και υποδύεται μια μαθήτρια λυκείου, που όταν γνωρίζει ένα μεγαλύτερό της κορίτσι με μπλε μαλλιά, ανακαλύπτει πως έλκεται ερωτικά από τις γυναίκες.
Η Εξαρχόπουλος ξεχωρίζει γιατί διαθέτει αυτό το μείγμα αθωότητας και αισθησιασμού, γράφουν οι κριτικοί κινηματογράφου.
Οι τολμηρές και μεγάλες σε διάρκεια ρεαλιστικές, ερωτικές σκηνές αναστάσωσαν το Φεστιβάλ των Καννών, που υποκλίθηκε στην ομορφιά και το ταλέντο της.
Μιλώντας στη γαλλική έκδοση του περιοδικού Glamour, η Αντέλ Εξαρχόπουλος ομολόγησε ότι είχε άγχος στη διάρκεια των τολμηρών γυρισμάτων:
«Στην αρχή γελούσαμε νευρικά μαζί με τη Λεά.
Δεν είναι εύκολο να γνωρίζεις κάποιον και μετά από λίγες ώρες να βρίσκεσαι γυμνός μαζί του!
Φοβήθηκα για το πώς θα το ερμήνευε ο κόσμος και επειδή ο πατέρας μου θα έβλεπε απόψε την ταινία!», εξομολογήθηκε την ημέρα προβολής της «Ζωής της Αντέλ» στις Κάνες.
Μάλιστα σχολίασε ότι δεν ένιωθε πολύ άνετα παρακολουθώντας την ταινία έναν χρόνο μετά τα γυρίσματα και ότι βρήκε το αποτέλεσμα πιο «κτηνώδες» από όσο περίμενε.
«Δεν υπάρχει μουσική, ακούμε τις αναπνοές μας, το χτύπημα της παλάμης στα οπίσθιά μας… Σίγουρα είναι λίγο ενοχλητικό», είπε η ίδια στο Glamour.
Στη Γαλλία, είναι εδώ και χρόνια το κορίτσι όνειρο, συνδυάζοντας τον αισθησιασμό με το ταλέντο.
Οι σχεδιαστές μόδας την κυνηγούν, ενώ πλέον είναι και ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του παγκόσμιου κινηματογράφου. Εργάζεται ως ηθοποιός, από την ηλικία των 12 χρονών και έχει συνεργαστεί σε σημαντικά ονόματα της γαλλικής σκηνής: το 2007 συμπρωταγωνίστησε μάλιστα με την Tζέιν Μπίρκιν στο Βοxes και στη συνέχεια στο «Les Endfants de Timpelbach» του Nicolas Bary.
Αν και πρωταγωνιστεί σε μια ταινία με τόσο ασυνήθιστα ρεαλιστικές και άκρως αποκαλυπτικές σκηνές ομοφυλοφιλικού σεξ, όπως αυτές της «Ζωής της Αντέλ, στα γυρίσματα φαίνεται ότι γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Ζερεμί Λαέρτ, με τον οποίο μέχρι σήμερα διατηρεί ερωτικό δεσμό, όπως η ίδια σημειώνει στο προφίλ της στο Facebook.
Ο Λαέρτ υποδύεται στην ταινία τον Τομά, έναν από τους κεντρικούς ήρωες στην ταινία, το αγόρι της 17χρονης ηρωίδας, η οποία όμως στην πορεία ανακαλύπτει τον παθιασμένο έρωτά της για μια φοιτήτρια της σχολής καλών τεχνών.
Όπως φαίνεται, η Αντέλ Εξαρχόπουλος θα μας απασχολήσει στα χρόνια που έρχονται..
ΠΗΓΗ.rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: