Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Φιλικοί αγώνες της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου


Τρία φιλικά παιχνίδια έδωσαν τα τμήματα υποδομής του Πιερικού Αρχελάου την περασμένη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού.

Οι 2001 αντιμετώπισαν τον Σπάρτακο Λάρισας σ' ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο πόντο.
Νίκησαν με 62-61 και ο προπονητής τους Χρήστος Ξηρομερίτης είχε στη διάθεσή του, τους Καραϊσαρίδη, Μπόζογλου Ν., Νταρλαγιάννη, Μπόζογλου Ν., Κωνσταντινίδη, Σαββίδη, Ράλλη και Παλαιοσελίτη.
Στο δεύτερο παιχνίδι οι 2000 αντιμετώπισαν τον Κεραυνό Λάρισας με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 43-46 ύστερα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.
Με την ομάδα του Δαμιανού Χρυσίδη αγωνίστηκαν οι: Τζιοβάρας, Τσιρογιάννης, Κακουλίδης, Καρατόλιος, Πολυχρόνης, Γρηγοριάδης, Μακρής, Μακαντάσης, Ταβατζής, Δημουλιός, Κατηρτζίδης, Ζιώγας, Μαυρίδης, Μήτσαλας, Δερμίσης, Πόντικας και Μάντζου.
Τέλος, οι 1998-99, που τη νέα χρονιά θα αποτελούν την παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, επικράτησαν του Σπάρτακου Λάρισας με 74-43.

Με την ομάδα του Στέλιου Χατζηιωάννου αγωνίστηκαν οι: Σαχινίδης, Βάτος, Κατωνίδης, Γαλάνης, Ξυγωνάκης, Κυπαρίσσης, Κατσαβός, Ζορμπάς, Ζησόπουλος, Ταρενίδης, Ράλλης, Βαβατσιούλας, Παρμαξίδης και Τσιλιγγαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: