Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Μαρούσι - Πιερικός Αρχέλαος

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Μαρούσι - Πιερικός Αρχέλαος
Το Σάββατο στην Αθήνα, στις 5,00 μμ
Το μεσημέρι της Παρασκευής αναχωρεί για την Αθήνα η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, όπου στο δημοτικό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι.
 Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις συνεχόμενες ήττες και θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν το χαμένο «έδαφος», όπως και ο Πιερικός Αρχέλαος θα διεκδικήσει με πείσμα τη νίκη.

Η βαθμολογική θέση και των δύο ομάδων είναι τέτοια, που αναγκαστικά θα πιέσουν για την παραμονή οι φιλοξενούμενοι και για τη συμμετοχή τους, ίσως, στην άνοδο στην Α2 οι γηπεδούχοι.
Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο με πολύ ποιοτικό ρόστερ, που μπορεί τις τελευταίες αγωνιστικές να έρχεται από άτυχα αποτελέσματα, αλλά αυτή η συγκυρία δεν μειώνει όμως τη δυναμική του. Αντίθετα την ενισχύει, γιατί υπάρχουν αθλητές με εμπειρία και κυρίως προσωπικότητα που σίγουρα θα αντιδράσουν.
Για εμάς όμως όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια αγωνιστική, αλλά κυρίως βαθμολογική σημασία. Προετοιμαζόμαστε ως συνήθως με απουσίες και θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».
*Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Καρακάσης και Κρεσταινίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: