Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Χαρίλαος Μήτσαλας - «Ιατρικά - Ορθοπεδικά»χορηγός του Πιερικού Αρχελάου

Και η επιχείρηση του κ. Χαρίλαου Μήτσαλα συνεχίζει και φέτος τη χορηγική της συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
 Η φίλαθλη επιχείρηση που εδρεύει στην Κατερίνη, στην οδό Ολύμπου 11, δραστηριοποιείται σχεδόν μια 25ετία και αντιπροσωπεύει ιατρικά αναλώσιμα, ορθοπεδικά είδη (επιστραγαλίδες, επιγονατίδες, tapes, νάρθηκες γόνατος, επικάρπια, ζώνες και όλα τα συναφή), καθώς και φαρμακευτικά (πιεσόμετρα, γάζες, γάντια).
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του, ο κ. Μήτσαλας στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού Αρχελάου www.pierikosbc.gr δήλωσε: «Θεωρώ ότι όταν γίνονται προσπάθειες για την ανάδειξη ενός υγιούς αθλήματος, όπως είναι το μπάσκετ, όταν μπορούμε θα πρέπει να είμαστε δίπλα με πράξεις.
Σήμερα ο Πιερικός Αρχέλαος που κάνει έναν τεράστιο αγώνα, μας βρίσκει συμπαραστάτες και υποστηρικτές τόσο για την ανδρική ομάδα, όσο και στην ακαδημία η οποία προσφέρει ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό έργο και μάλιστα κοινωνικό.
Τα παιδιά μας εδώ έχουν μια διέξοδο,  βγάζουν την ενέργειά τους και δημιουργούν φιλίες και όλα αυτά τα θετικά στοιχεία αντικατοπτρίζονται στην προσωπικότητά τους».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: