Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Οι Άπαιχτοι 2


Διαδικτυακή σειρά με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Γερονικολού και τον Δημήτρη Μακαλιά
που θα ψυχαγωγεί σχολιάζοντας με ευχάριστο τρόπο θέματα της επικαιρότητας.
Οι δυο δημοφιλείς ηθοποιοί βάζουν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά στον κόσμο του YouTube μέσα από μια έξυπνη και κεφάτη ματιά σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Μέσα από την καθημερινότητα του «καναπέ» της Κατερίνας (κόρη «του μπαμπά της» που επιθυμεί διακαώς να γίνει «αστέρι» στο ΥouΤube) και του Δημήτρη (ένας «πολλά υποσχόμενος» αλλά πάντα αδικημένος νέος), η πολιτική, κοινωνική και οικονομική επικαιρότητα είναι το φόντο της σχέσης δυο ερωτευμένων νέων.

Η πανέμορφη Κατερίνα Γερονικολού θα είναι μαζί μας στους «Άπαιχτους 2» υποδυόμενη ένα πλουσιοκόριτσο που πειραματίζεται με τα social media πάνω στα οποία μόλις τελείωσε το μεταπτυχιακό της. Αυτή την εποχή μπορούμε να την απολαύσουμε στις παραστάσεις “Τρελαντώνης” στην παιδική σκηνή του θεάτρου “Ακροπόλ” και πρωταγωνιστεί στη μαύρη κωμωδία του ΜακNτόνα “O Κουλοχέρης του Σποκέιν” στο θέατρο “Αργώ”, ενώ αύριο είναι η πρεμιέρα της νέας ταινίας “Love in the End” στην οποία και συμπρωταγωνιστεί.
Ο ταλαντούχος Δημήτρης Μακαλιάς υποδύεται το νέο σύντροφο της Κατερίνας στους «Άπαιχτους 2» ο οποίος απεχθάνεται το “σύστημα” και έχει εντελώς διαφορετική αντίληψη για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2013. Αυτή την περίοδο ο Δημήτρης συμπρωταγωνιστεί κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο σουρεαλιστικό νεανικό μιούζικαλ τσέπης “Κατσαρίδα” στο θέατρο “Αθηνών”, ενώ περιμένουμε να τον απολαύσουμε και πάλι στην ψυχαγωγική εκπομπή του Mega “Κάψε το Σενάριο” από το Μάρτιο.
*Το Rizopoulos Post, ένα ελληνικό opinion political opinion news website που λέει και γράφει «τα πράγματα με τ’ όνομά τους», θέλοντας να ευχαριστήσει έμπρακτα για τη ζεστή υποδοχή και τη μεγάλη αποδοχή που βρήκε από δεκάδες χιλιάδες φίλους της on line κοινότητας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μόλις σε μόλις δυόμισι μήνες από την έναρξη της λειτουργίας του, εμπλουτίζει με πρωτοποριακό τρόπο το περιεχόμενό του.*
ΠΗΓΗ. rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: