Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Καραγκούνης: «Να ξαναπούν οι Ελληνες… “Ελλαδάρα”»!

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι… κολλημένος με την Εθνική Ελλάδος και το δείχνει για μια ακόμη φορά, μιλώντας για την προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία!
«Μπορεί η Εθνική μας ομάδα.
Πάντα στα δύσκολα τα καταφέρνει. Στα παιχνίδια που θέλουνε μαγκιά είμαστε εκεί όλοι μάγκες καλώς εννοούμενοι», τονίσει ο «Κάρα» στη «Real» και προσθέτει: «Αν φτάσουμε στη Βραζιλία, ατό θα είναι ένα όνειρο για όλους τους Έλληνες που περνάνε τώρα τόσο δύσκολες στιγμές.
Θα είναι μια χαρά βρε αδερφέ.
Αυτό θα είναι μία περηφάνια, μέσα στην κακομοιριά και στο φτύσιμο.
Τώρα χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ξαναπούν οι Έλληνες τη λέξη Ελλαδάρα»!
Θυμίζουμε ότι έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στον 7o όμιλο για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ελλάδα είναι στην 1η θέση, με 10 βαθμούς, μαζί με τη Βοσνία, την οποία αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, στις 22 Μαρτίου.
Ο 36χρονος αναφέρεται και στις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από τη Φούλαμ: «Μου έχουν φερθεί πολύ ωραία και είναι τόσο συγκινητικό να βλέπεις να έρχονται συμπατριώτες του για να σε δουν κάνοντας ταξίδι τεσσάρων και πέντε ωρών».Οσο για το αγγλικό ποδόσφαιρο, έπειτα από τέσσερις μήνες παρουσίας εκεί, ο Καραγκούνης τονίζει:
«Μου ταιριάζει... Μου ταιριάζει γιατί έχει ρυθμό.
Έχει ρυθμό πολύ γρήγορο και για μένα το παν είναι ο ρυθμός στο παιχνίδι. Ζω με τον ρυθμό. Εδώ το παιχνίδι είναι καθαρό, τα μαρκαρίσματα είναι καθαρά, οι διαιτητές είναι καθαρό και αφήνουν τον αγώνα να εξελίσσεται για να μην ανακόψουν τον ρυθμό του.
Είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, αλλά σίγουρο το πιο απαιτητικό.
Θέλω να κρατήσω την ομάδα όσο γίνεται ψηλά. Ζω το τώρα! Απολαμβάνω την μπάλα όσο εκεί που δεν παίρνει».
ΠΗΓΗ.kosmognosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: