Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

H ποδηλατική ομάδα του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης φροντίζει και για τους μικρούς ποδηλάτες της Πιερίας!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ποδηλατικής ομάδας του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης με την υποστήριξη του δήμου και του πολιτιστικού συλλόγου <<Καλλιθέας>>.
Στα πλαίσια της εβδομάδας βιώσιμης κινητικότητας μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς φίλους του ποδηλάτου στην Κατερίνη. Δεκάδες λιλιπούτιοι ποδηλάτες δήλωσαν παρών στην εκδήλωση που ξεκίνησε από τις 10:30 και τέλειωσε στις 14:30 με την προσέλευση των παιδιών να γίνεται συνεχόμενα !
Η ποδηλατική ομάδα ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές ποδηλάτες και διασώστες ,που υποστήριξαν την πραγματικά πρωτόγνωρη αυτή προσπάθεια, τους δημοτικούς υπαλλήλους που διατηρούν σε άριστη κατάσταση το κυκλοφοριακό πάρκο ,στολίδι της πόλης μας και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο κα Μπατάλα Πόπη για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη.
Ευελπιστούμε και στην περαιτέρω συνεργασία μας για να επαναλάβουμε το εγχείρημα την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, λόγο μεγάλου ενδιαφέροντος από δεκάδες μικρούς ποδηλάτες, που δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν εγκαίρως!
Έφορος ποδηλασίας Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Mηλιώρης Δημήτρης
Σ.Ε.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Τ.Θ.244 60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛ./FAX: 2351073977
facebook:ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: