Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η τελετή έναρξης της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου

Στο κατάμεστο νέο κλειστό γυμναστήριο
Για δεύτερη χρονιά η Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου πραγματοποίησε την τελετή έναρξης της νέας αγωνιστική χρονιάς στο νέο, λειτουργικό και πανέμορφο κλειστό γυμναστήριο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης, όπου την τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες παιδιά και γονείς.
Η εκδήλωση, μια ακόμη γιορτή του πιερικού μπάσκετ, ξεκίνησε με αγιασμό που τέλεσε ο π. Ευάγγελος Πουλατσίδης, ευχόμενος «καλή χρονιά και καλή πρόοδο» στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου Απόστολος Πόδας καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους λέγοντας, μεταξύ άλλων, «Η παρουσία σας επιβραβεύει τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη του μπάσκετ και δείχνει παράλληλα την εμπιστοσύνη απέναντι στο σύλλογό μας. Πρωταρχικό μέλημα όλων είναι η σχολική πρόοδος των παιδιών και σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά. Θέλω να συγχαρώ τους προπονητές μας για την ουσιαστική δουλειά που κάνουν, καθώς και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας για τις επιτυχίες και στο αγωνιστικό επίπεδο».

Επίσης, ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και τέλος, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Στέλιος Χατζηιωάννου στο διαδικαστικά για την νέα χρονιά.
Πάντως, ήταν μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση που έδειξε παράλληλα την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου προς την ιστορική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου.
Βίντεο από την εκδήλωση αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες:


Το φωτορεπορτάζ είναι του Νίκου Γκιμπή 






Δεν υπάρχουν σχόλια: