Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

28η Εμποροπανήγυρη Κατερίνης

Με την τελετή των εγκαινίων ανοίγει σήμερα Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 20:00 στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης, η αυλαία της 28ης Εμποροπανήγυρης
Και φέτος η Εμποροπανήγυρη αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών τόσο από τον Δήμο Κατερίνης, όσο και από τις γειτονικές περιοχές.
Κυρίαρχη στους χώρους της 28ης διοργάνωσης θα είναι η λειτουργία Λούνα Παρκ, ενώ τους πάγκους τους θα τοποθετήσουν και οι διάφοροι μικροπωλητές με είδη ένδυσης, υπόδησης, αλλά και παιχνίδια. Για μια ολόκληρη εβδομάδα αναμένεται να δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να διασκεδάσουν, να περιηγηθούν σε περίπτερα συλλόγων και φυσικά να δοκιμάσουν εδέσματα στις παραδοσιακές ταβέρνες και τα ζαχαροπλαστεία των εγκαταστάσεων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, που πλαισιώνουν την Εμποροπανήγυρη, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα παρουσιαστούν μουσικοχορευτικά δρώμενα πολιτιστικών συλλόγων. Η 28η Εμποροπανήγυρη θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου.
 ΧΑΡΤΗΣ:wikimapia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: