Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Η Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά

Την πρώτη συγκέντρωσή τους για τη νέα χρονιά πραγματοποίησαν οι προπονητές της Ακαδημίας Μπάσκετ τους Πιερικού Αρχελάου στα γραφεία του συλλόγου.
Το προπονητικό τιμ που αποτελούν έμπειροι γυμναστές και καλαθοσφαιριστές με πανεπιστημιακές σπουδές όχι μόνο στη φυσική αγωγή, αλλά και σε παιδαγωγικό επίπεδο, συζήτησε με τους διοικητικού υπευθύνους του συλλόγου για τον προγραμματισμό και τις κατευθύνσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στην αρχή ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και τους ευχήθηκε «καλή χρονιά», στη συνέχεια ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Μπάσκετ Στέλιος Χατζηιωάννου αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του προγράμματος που και φέτος θα είναι αξιοζήλευτο και ουσιαστικό και τέλος, ο Λάκης Χαρακλιάς, έφορος του συλλόγου, έδωσε κι΄ αυτός τις δικές τους ευχές για την επιτυχία και την ουσιαστική μπασκετική διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών.

Οι προπονητές, παλιοί και νέοι, δήλωσαν ότι με δύναμη, ενθουσιασμό και αγάπη θα συνεχίσουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια που επιτελείται εδώ και πολλά χρόνια και πλαισιώνει τις μεγάλες αθλητικές δραστηριότητες που επιτελούνται στην Πιερία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγγραφές για το πρόγραμμα μπάσκετ της σχολής του Πιερικού Αρχελάου ξεκίνησαν και το αυτό απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 5 έως 17 ετών.Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977028009 WU, 6945670723, και  6975853046 WU.




ΦΩΤΟ:

Από τη συνάντηση των προπονητών της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου με του διοικητικούς παράγοντες του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: