Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Η «Ένωση Ποντίων Πιερίας» στηρίζει το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της πόλης μας

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά την «Ένωση Ποντίων Πιερίας» για την ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» και καλεί τα μέλη της να στηρίξουν τα "Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα" που ξεκινούν σήμερα, 27 Ιουλίου στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και θα διαρκέσουν μέχρι την 30η Ιουλίου 2012.
Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012 στις 9:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Ποντιακή θεατρική παράσταση από το θεατρικό τμήμα ενηλίκων της Ένωσης Ποντίων Πιερίας με τίτλο «Ήντιαν λέει η μάνα μ΄».
Η Ένωση Ποντίων Πιερίας, μετά την ένθερμη υποστήριξη του κόσμου, που καθιστούν ως απόλυτα επιτυχημένη την πρώτη παρουσίαση του Ποντιακού θεατρικού έργου με τίτλο «Ήντιαν λέει η Μάνα μ’» και στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης που απαιτούν οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε, δηλώνει την έμπρακτη στήριξη της προς την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας των "Αλληλέγγυων" και κάνει έκκληση στον κόσμο, που θα έρθει να παρακολουθήσει την επόμενη παράσταση στις 30 Ιουλίου 2012 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, να ενισχύσουν τη δράση των συμπολιτών μας και το "Κοινωνικό Παντοπωλείο" που δραστηριοποιείται στην πόλη μας, βοηθώντας οικογένειες που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.
Στις εισόδους του θεάτρου θα υπάρχουν οι κάδοι του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" όπου θα μπορεί ο καθένας μας να αφήσει αντί για εισιτήριο, τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη και γάλα, έτσι ώστε η προσπάθεια του Συλλόγου μας και των συντελεστών που με τόσο κόπο και μεράκι έφεραν αυτό το αξιέπαινο αποτέλεσμα, να έχει όχι μόνο Πολιτιστική αλλά και Κοινωνική υπόσταση.
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: