Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Νυχτερινή ποδηλατοπορεία 40Κm!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 
ΠΟΔΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 
 Νυχτερινή ποδηλατοπορεία 40Κm!
Μια ακόμα φανταστική απόλυτα ασφαλή νυχτερινή ποδηλατοπορεία ,πραγματοποίησαν οι Ελεύθεροι Ποδηλάτες Πιερίας ,με την συνδρομή του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Κατερίνης (ποδηλατική ομάδα) , κάτω από τη σκιά του πιο μυθικού ιερού βουνού της Πιερίας αλλά και όλης της ανθρωπότητας : τον Όλυμπο.
Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από την Κατερίνη ( από το extreme) στις 19:30 , πέρασαν μέσα από το Βαρικό και κατέληξαν στο φιλόξενο ορειβατικό καταφύγιο του Ε.Ο.Σ. Θεσσαλονίκης (Summit Zero) δίπλα στην θάλασσα.Μετά από πολύωρη στάση για νυχτερινό μπάνιο ,φαγητό και ξεκούραση ,πήραν το δρόμο της επιστροφής προς την Κατερίνη λίγο πριν τις 23:30.
Συνολικά κάλυψαν περισσότερα από 40 χιλιόμετρα με μέση ωριαία ταχύτητα τα 25Κm/h χωρίς κανένα απρόοπτο.Η ποδηλατική ομάδα του Σ.Ε.Ο. πραγματοποιεί νυχτερινές ποδηλατικές διαδρομές όλο το χρόνο αλλά κυρίως το καλοκαίρι για να αποφεύγει τον καύσωνα Περιλαμβάνονται στα πλαίσια του προγράμματος προπόνησης της ομάδος extremeteam1.
Οι Ελεύθεροι Ποδηλάτες Πιερίας ευχαριστούν θερμά: τον Σ.Ε.Ο. Κατερίνης (ποδηλατική ομάδα)για την συνδρομή και την υποστήριξη του, την Ελληνική Αστυνομία και το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης για τις πολύτιμες συμβουλές και υποδείξεις τους .Ιδιαίτερα ευχαριστήρια αξίζουν στον προϊστάμενο του ΕΚΑΒ Κατερίνης κ. Παντελιάδη Νικόλαο, για την πολύτιμη εθελοντική συνεισφορά του και την ουσιαστική του παρουσία στις ποδηλατοπορείες μας.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η ποδηλατική ομάδα του Σ.Ε.Ο. άμεσα ή έμμεσα δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε τροχαίο δυστύχημα την τελευταία 10ετια.Ακολουθεί πάντα τον Κ.Ο.Κ. και συνοδεύεται από πιστοποιημένους διασώστες σε κάθε εκδήλωσή της ,μικρή ή μεγάλη .
Κάθε ποδηλατοπορεία και ειδικά το βράδυ, συνοδεύεται ΠΑΝΤΑ από ειδικό όχημα (για ασφάλεια) ,μοτοσυκλέτα δίτροχη , τετράτροχη ή αυτοκίνητο ανάλογα με τους ποδηλάτες που συμμετέχουν. Συμποδηλάτ-ισσε-ες καλώς ήρθατε στην ασφαλή Πιερία !
Για κάθε πληροφορία: facebook "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: