Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η παραλία είναι δική μας!

Την Κυριακή 20.05.2012, ώρα 10:30 συμμετέχουμε στον καθαρισμό της Παραλίας μας!
Συνάντηση μπροστά στο Λιμεναρχείο.
Αυτός ο ΤΟΠΟΣ είναι μοναδικός. Είναι πανέμορφος! Είναι δικός μας!
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλείται, ειδικά το τελευταίο διάστημα, να στηρίξει δράσεις νεοσύστατων εθελοντικών ομάδων και πρωτοβουλίες πολιτών σε κάθε γωνιά του νομού.Καθημερινά, γίνεται αποδέκτης καταγγελιών, αιτημάτων, διαμαρτυριών και καλείται να προσφέρει βοήθεια. Ειλικρινά, όλοι μας, το πράττουμε με μεγάλη μας ευχαρίστηση.
Όλοι εμείς οι πολίτες που αποφασίσαμε να διαβούμε αυτό το δρόμο, οφείλουμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο, να συμπορευτούμε με βασικό γνώμονα την αλληλεγγύη, διατηρώντας βέβαια την αυτοτέλεια των ομάδων μας.
Όμως, ας μη ξεχνάμε, πως ο ρόλος του εθελοντή δεν εξαντλείται μόνο στον καθαρισμό των ακτών και στην πυροπροστασία των βουνών.Ο εθελοντής –έτσι τον επιθυμούν οι κρατούντες- δεν μπορεί να είναι ο άβουλος «νεροκουβαλητής», ο «αφισοκολλητής» του συστήματος.Οι εθελόντριες και οι εθελοντές οφείλουν να έχουν άποψη, να είναι ενεργοί πολίτες, αυστηροί κριτές και να μην χαρίζονται σε κανέναν!
Με μεγάλη μας ευχαρίστηση θα συνδράμουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, και στον καθαρισμό της Παραλίας Κατερίνης, την Κυριακή 20 Μαΐου 2012. 
Όμως, το ίδιο θα θέλαμε να πράξετε κι εσείς, φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες, όταν την επόμενη φορά θα διαμαρτυρηθούμε μπροστά στη ΔΕΗ για τις παράνομες διακοπές ρεύματος, για το χαράτσι των διοδίων, για την παράνομη διάθεση αποβλήτων από ξενοδοχειακές μονάδες και γενικώς για το χάλι της πόλης μας.
Γιατί, πολύ ορθώς σημειώνετε: Η Παραλία είναι δική μας!Κανείς πλέον μόνος του!
Καλούμε όλα τα μέλη της ομάδας μας, την Κυριακή 20 Μαΐου 2012, ώρα 10:30 να βρίσκονται μπροστά στο Λιμεναρχείο της Παραλίας Κατερίνης, από όπου θα ξεκινήσει ο καθαρισμός της ακτής. Ο καθένας μας ας έχει μαζί του μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών και γάντια.
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: