Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το Σάββατο, θα χρειαστούμε τη βοήθεια σου!

Φίλες και φίλοι, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Το επόμενο Σάββατο 21 Απριλίου 2012, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη διανομή γεωργικού προϊόντος (πατάτες agria) τo οποίo έχουμε προμηθευτεί κατευθείαν από τους παραγωγούς.
Πρόκειται για μια ομαδική παραγγελία 125 τόνων πατάτας Βροντούς Σερρών, από 4 διαφορετικούς παραγωγούς, στην τιμή των 0,30 λεπτών ανά κιλό.
Το Σάββατο, στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης, από τις 7:00 έως τις 13:00 θα προσέλθουν συνολικά 2.411 οικογένειες για να παραλάβουν τις ποσότητες που έχουν παραγγείλει.Όπως καταλαβαίνετε, και αυτή τη φορά θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων των μελών και των φίλων της ομάδας.
Για το σκοπό αυτό κατασκευάσαμε μια φόρμα καταχώρησης, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να επιλέξει μια βάρδια και να δηλώσει συμμετοχή σε μία από τις ομάδες εργασίας. Κάντε κλικ στην εικόνα και δηλώστε συμμετοχή!
Αυτό θα διευκολύνει πάρα πολύ τους υπεύθυνους συγκρότησης των ομάδων.
Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,
ελάτε να δώσουμε με το δικό μας τρόπο, τη δική μας απάντηση στην ακρίβεια και στην ασυδοσία των μεσαζόντων και των σούπερ μάρκετ.
Αυτοί, "Όλοι μαζί μπορούν" και κρατούν τις τιμές στα ύψη. Το γάλα των παιδιών μας, το ψωμι, το ρύζι, τις πατάτες! Ελάτε, να ενώσουμε κι εμείς τις δικές μας δυνάμεις μας. Κι εμείς, μπορούμε! Το κίνημα που ξεκίνησε από την πόλη μας, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη!
Καλούμε, λοιπόν, όλους τους Κατερινιώτες, ειδικά τις νέες και τους νέους, που είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν κομμάτι από την καθημερινότητά τους, να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια αυτή από την οποία ωφελούνται χιλιάδες συμπολίτες μας.
Η μόνη μάχη που χάνεται είναι αυτή που δεν δίνεται. Η δικιά μας μάχη συνεχίζεται, με πολλούς συμμάχους σε ολόκληρη τη χώρα!
Θα χρειαστούν περισσότεροι από 100 εθελοντές για τη διανομή των 125 τόνων πατάτας. 
Κάντε κλικ στην εικόνα ή εδώ και δηλώστε συμμετοχή!  
Ελάτε να δώσουμε με το δικό μας τρόπο, τη δική μας απάντηση στην ακρίβεια και στην ασυδοσία των μεσαζόντων και των σούπερ μάρκετ.
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: