Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

EXTREME SPORTS CLUB ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- Thessaloniki Urban Downhill

Ένα από τα μεγαλύτερα forum –ομάδες  προώθησης του ποδηλάτου  οι BikeRespect ,σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Νεότητας Εθελοντών και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν τον 1ο αγώνα κατάβασης τύπου Downtown στην πόλη της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011.
Οι αγώνες κατάβασης με ποδήλατο(FR-DH) είναι πολύ διαδεδομένοι στο εξωτερικό αντίθετα από  ότι συμβαίνει στην Ελλάδα, γιατί είναι άκρως εντυπωσιακοί αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνοι!  Ένα από τα παλιότερα club στον ελλαδικό χώρο είναι και το ‘’EXTREME sports Κατερίνης’’ ,με δεκάδες συμμετοχές σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα και με πανελλήνιες διακρίσεις τόσο στο DH  όσο και στο ΒΜΧ racing (το μικρότερο αδερφάκι του ). Φυσικά επόμενο  θα ήταν  να  μην λείπει και από τον αγώνα της Θεσσαλονίκης!
Προκήρυξη Αγώνα Κατάβασης στην Θεσσαλονίκη με τίτλο:
Yedi Kule Runaway- Γεντί Κουλέ απόδραση
Thessaloniki Urban Downhil
Πρόγραμμα:
Σαββάτο 15 Οκτώβρη:
17.00 έως 19.00 – Περπάτημα διαδρομής. (χωρίς ποδήλατα)
21.00 – Πάρτι αγώνα στον χώρο τερματισμού (Πλ. Δικαστηρίων)
Κυριακή 16 Οκτώβρη:
10.00 έως 14.00 - Προπόνηση διαδρομής. Κάθε αγωνιζόμενος πρέπει να κάνει δύο (2) τουλάχιστον καταβάσεις αναγνώρισης πριν τις επίσημες χρονομετρημένες προσπάθειες ειδάλλως, δεν θα του επιτραπεί να πάρει εκκίνηση για τις επίσημες χρονομετρημένες.
14.00 -- Έναρξη αγώνα.- Προκριματικός. Τελικός
19.00 – Απονομές επάθλων.
bikerespect.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: