Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

3η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας


Η 3η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας που πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο της Κατερίνης,στον οικισμό Ανδρομάχης (χώρος-εμποροπανήγυρης) άνοιξε χθές τις πύλες της με μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων αλλά και αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις να τη συνοδεύουν.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.Στη διοργάνωση, που φέτος συμμετέχουν 75 εκθέτες, μεταξύ των οποίων και επιχειρήσεις και επιμελητήρια και από άλλες περιφερειακές ενότητες, κυρίως της Κεντρικής Μακεδονίας, δυναμικό «παρών» θα δώσουν τόσο θεσμικοί φορείς, όσο και σωματεία, που αναδεικνύουν το δυναμικό της περιοχής.
Η έκθεση, που συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Πιερίας, η ομώνυμη αντιπεριφέρεια και ο δήμος Κατερίνης, τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Πιερίας και του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης.Η είσοδος στην έκθεση, που εκτείνεται σε 2.500 τμ, διαθέτει δωρεάν παρκινγκ, είναι δωρεάν.
Περιλαμβάνει, εξάλλου, τα περισσότερα αντικείμενα επιχειρηματικής δραστηριότητας, όπως: αγροτικά, βιομηχανικά προϊόντα, είδη κατοικίας, εκπαίδευση, τζάκια, τρόφιμα-ποτά, φίλτρα νερού και υπηρεσίες.
Τις καθημερινές η έκθεση θα λειτουργεί από τις 16.30 μέχρι τις 22.30, ενώ το Σαββατοκύριακο θα έχει ανοιχτές τις πύλες της από τις 11 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: