Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ζιντάν: «Η Ρεάλ έχει τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο»

 Ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν έχει υπερασπιστεί τον Ζοσέ Μουρίνιο, και πιστεύει ότι ο Πορτογάλος προπονητής θα οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες, παρά τις τελευταίες απώλειες.
«Είμαστε μια μεγάλη ομάδα που καθοδηγείται από τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο: το Ζοσέ Μουρίνιο. Πιστεύω ότι οι παίκτες, ο σύλλογος και οι φίλαθλοι έχουν πλήρη πίστη σε αυτόν», δήλωσε ο Ζιντάν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πάντα δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια μιας σεζόν. Δεν χρειάζεται να κερδίσει οποιονδήποτε τίτλο σε μόλις τέσσερα παιχνίδια, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε κάτι μεγάλο.
«Τα πάντα γύρω από Ρεάλ Μαδρίτης μεγεθύνονται όταν κερδίσει ή αν χάσει ένα παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι που ξέρουμε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.
«Η ομάδα έχει αρκετό ταλέντο και ποιότητα για να δώσει στους οπαδούς αυτό που θέλουν. Μπορεί να μην είμαστε στην καλύτερη φόρμα που θα θέλαμε, αλλά είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο».ΠΗΓΗ.onair24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: