Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Supercar από την Πολωνία!

Ονομάζεται Arrinera και αποδίδει 680 ίππους. Η εταιρεία που το κατασκευάζει εδρεύει στην Πολωνία, ενώ το αυτοκίνητο που ετοιμάζεται να κατασκευάσει ως αντίπαλο των Porsche και Ferrari είναι σχεδόν έτοιμο. Δεν γνωρίζουμε πότε θα παρουσιαστεί επίσημα, όμως το πρώτο βίντεο κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.
Εσωτερικά το μοντέλο στόχο έχει να προσφέρει υψηλό επίπεδο πολυτέλειας
Παρά την εκρηκτική αλλά σε κάθε περίπτωση αμφιλεγόμενη εξωτερική του εμφάνιση, το Arrinera έχει να παρουσιάσει υψηλή τεχνολογία, αφού το αμάξωμα του είναι από ανθρακονήματα ενώ για τη μείωση του βάρους γίνεται εκτεταμένη χρήση υλικών όπως το κέβλαρ. Τα ελαστικά που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο είναι διαστάσεων 255/30 R19 εμπρός και 335/30 R20 πίσω, ενώ στο σύστημα πέδησης έχουμε κεραμικούς δίσκους, που όπως αναφέρει η εταιρεία, με κανονική χρήση διαρκούν έως και 300.000 χιλιόμετρα!
Ο κινητήρας που κινεί το Arrinera προέρχεται από τη General Motors, είναι διάταξης V8 και χωρητικότητας 6,2 λίτρων, ενώ με τη χρήση υπερτροφοδότησης η απόδοση του αγγίζει τους 680 ίππους και τα 819 Nm ροπής. Επιδόσεις καθώς και το πότε θα παρουσιαστεί επίσημα, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά δεδομένης της προσπάθειας για μείωση του βάρους, το Arrinera είναι σίγουρο ότι θα βάζει φωτιά στην άσφαλτο.ΠΗΓΗ.autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: