Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΠΑΟΚ-Πιερικός 1-1

Ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ο Πιερικός σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου στο γήπεδο της Τούμπας. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλο παρότι ξεκίνησε προπονήσεις μόλις την προηγούμενη Δευτέρα και ανέβηκε στο Ελατοχώρι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της την Τετάρτη, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κόντρα σε ένα αντίπαλο που την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη φετινή περίοδο.
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 76' με τον Παπάζογλου ενώ το 1-1 για τον Πιερικό διαμόρφωσε ο Κωνσταντινίδης με δυνατό διαγώνιο συρτό σουτ από δεξιά.
Τον αγώνα παρακολούθησε σύσσωμο το Δ. Σ. της ΠΑΕ Πιερικός με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο αλλά και αρκετοί φίλαθλοι του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς (45′ Χαλκιάς), Λίνο, Σνάουτσνερ (45′ Αποστολόπουλος), Μαλεζάς (65′ Σαβίνι), Τσιρίλο, Αρίας, Γκαρσία (45′ Λαζάρ), Τσουκαλάς (45′ Παπάζογλου), Γεωργιάδης (45′ Μωυσιάδης), Ρομπέρ (45′ Γεωργίου), Αθανασιάδης.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης (60' Τσιντώτας), Χατζηζήσης (85' Λαζαρίδης), Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Περουτζίνι (80' Τόσκας), 10 Πέντα (73' Κόιτς), 11 Γκουγκουλιάς (46' Κωνσταντινίδης), 13 Κοντέων (46' Ιντζόγλου), 19 Πέτρου (90' Κραγιόπουλος), 30 Καλαγκάνης (46' Μπλαζέφσκι), 31 Κουτσοσπύρος (67' Σεχολάρι).ΠΗΓΗ.pierikosfc.gr                                                                    Μπράβο στην διοίκηση και τον Πρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο,καθώς στον Σούλη και τους παίκτες,για το αποτέλεσμα.Έδω είμαστε και σας στηρίζουμε.Ο Πιερικός είναι σε καλό δρόμο!!    


Δεν υπάρχουν σχόλια: