Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ TΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Ελεύθερης Κατάδυσης και Υποβρύχιας Αλιείας Κατερίνης με την επωνυμία ΄΄ ΤΡΙΤΩΝΕΣ  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ΄΄
με τμήματα ελεύθερης κατάδυσης , υποβρύχιας αλιείας και παρατήρησης υποβρύχιας ζωής.
   Σκοπός του συλλόγου είναι η αναψυχή ,ο αθλητισμός και η ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης με ταυτόχρονη παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε θέματα που προάγουν την προσπάθεια  όλων μας για καθαρές κι ελεύθερες θάλασσες της πατρίδας μας και ιδιαίτερα της Πιερίας.
   Ο σύλλογος αυτός ιδρύεται υπο το καθεστώς της πλήρους απαγόρευσης της υποβρύχιας αλιείας στην περιοχή της Πιερίας αλλά και του ευρύτερου χώρου του Θερμαϊκού κόλπου.
   Η ίδρυση του συλλόγου κρίθηκε επιβεβλημένη, προκειμένου πέραν των σκοπών του  να αντιμετωπιστεί με κάθε πρόσφορο μέσο η απαράδεκτη απαγόρευση της υποβρύχιας αλιείας στην Πιερία αλλά και στον ευρύτερο χώρο του Θερμαικού σε μια πρωτοφανή  καταπάτηση του συνταγματικά με το Νόμο********** κατοχυρωμένου διακαιώματός μας στην ερασιτεχνική αλιεία στις θάλασσές μας..

   Μετά τιμής και πλήρες συναίσθημα ευθύνης ,η προσωρινή επιτροπή (Δ.Σ.)

   Για συμμετοχή, στήριξη ,εγγραφή,βοήθεια :
   Πληροφορίες  < gakouli@yahoo.gr >
Η ίδρυση του συλλόγου κρίθηκε επιβεβλημένη, προκειμένου πέραν των σκοπών του  να αντιμετωπιστεί με κάθε πρόσφορο μέσο η απαράδεκτη προαναφερθεισα απαγόρευση , μια πρωτοφανής  καταπάτηση του συνταγματικά με το Νόμο********** κατοχυρωμένου δικαιώματός μας στην ερασιτεχνική αλιεία στις θάλασσές μας..
Την Παρασκευή 11/2  ο …ηθικός αυτουργός του εγκλήματος της απαγόρευσης ήρθε στην Κατερίνη. Ο πρόεδρος και μέλη του συλλόγου μας φρόντισαν για μια θερμή υποδοχή και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την προσφορά του στην προστασία της θαλάσσιας ζωής από τους κακούς με τα ψαροτούφεκα οι οποίοι ως γνωστόν σύμφωνα με  επισταμένες μελέτες του ιδίου του προαναφερθέντος  και την πλήρη ενημέρωσή του από ειδικούς , ευθύνονται για την έλλειψη γαρίδων στο Θερμαϊκό,την μεγάλη ελάττωση στις αλιεύσιμες γλώσσες, κουτσομούρες, μπαρμπούνια και πολύ πιθανώς για τις περίεργες κηλίδες κλπ που συχνά πυκνά περιπλέουν τον κόλπο,την υπερθέρμανση του πλανήτη, την άνοδο της τιμής του πετρελαίου, την επικείμενη ολική καταστροφή του κόσμου το 2012 κα πολλά άλλα εξίσου ιλαροτραγικά και ανερμάτιστα….
   Δήλωσε μάλιστα ο εν λόγω , υπερήφανος για την απαγόρευση και στις τράτες οπότε άμεσα προσκλήθηκε να μας συνοδέψει σε μια επίσκεψη στα λιμάνια της περιοχής όπου οι τράτες αποδεικνύεται ότι δουλεύουν κανονικότατα. Οι τράτες πέθαναν, ζήτω οι τράτες.
   Η αποθέωση της εγκληματικής ευκολίας με την οποία απληροφόρητοι αλλά και αδιάφοροι επι της ουσίας πολιτικοί, βασιζόμενοι μόνο στις πιέσεις όσων βρίσκονται κοντά στα κέντρα λήψης αποφάσεων και στα ΄΄στοιχεία΄΄ που αυτοί κατά το συμφέρον τους επινοούν, υπογράφουν και συνεπώς συναινούν σε απίστευτες αδικίες…ΠΗΓΗ.http://sfyak.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: